U bent hier:
»
After Sales en Service

Dienstverlening en After Sales van Jongia

Afbeelding: service-busses

De kwaliteit van Jongia’s roerders en roerelementen is ongeëvenaard. De hoge kwaliteit van onze producten komt ook tot uitdrukking in onze Service & After Sales activiteiten:

  • Montage en montagesupervisie
  • Opstarten en inwerkingstellen
  • Revisie, waarbij de montage ter plekke of in de fabriek plaatsvindt
  • Alle relevante reserveonderdelen zijn op voorraad
  • Servicecontracten, installatie-gebaseerd beheer
  • Onze afdeling Service & After Sales is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar

Download hier onze servicebrochure.


Flexibel en veelzijdig

Afbeelding: fitting-and-mounting

Nieuwe procesinstallaties worden vaak continu bedreven en worden gebruikt voor een grotere productvariëteit. Daarom moeten nieuwe roerders multifunctioneel zijn. Ook worden er meer eisen aan de apparatuur gesteld. Tot slot worden de garantievoorwaarden ook steeds strikter.

Hoe gaat Jongia om met deze (veranderende) eisen?

Jongia biedt het soort hoogstaande dienstverlening waar klanten om vragen als het aankomt op Total Cost of Ownership en TPM-strategieën. Service en onderhoud vormen een integraal onderdeel van onze roer- en mengconcepten. We hebben ervaren en gekwalificeerde servicemonteurs in dienst en reageren altijd snel. Dankzij de modulaire ontwerpen van Jongia kunnen bestaande mixers worden aangepast zodat ze voldoen aan nieuwe normen.


Management en efficiëntie

Jongia's diensten en producten voldoen aan belangrijke normen en regelgeving, zodat een kwaliteit en efficiëntie zonder uitzondering worden gewaarborgd. Om dit te realiseren (en om een veilige en gezonde werkplek te garanderen) heeft Jongia diverse procedures opgesteld.

Voorbeelden van procedures met betrekking tot dienstverlening en garantie: