U bent hier:
»
Vacatures

Werken bij Jongia

Jongia's werkomgeving onderscheidt zich door commitment, een goede collegialiteit, een open samenwerking en een no-nonsense sfeer. We creëren de best mogelijke meng- en roeroplossingen voor onze klanten, waarbij we uitgaan van innovatie, een hoge kwaliteit en een open communicatie. Meer informatie over Jongia


Huidige vacatures


Vacature: Procestechnoloog

JONGIA zoekt een Procestechnoloog voor onze verkoopafdeling, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring.

Functie: 
We bieden een fulltime functie waarbij je onderzoeks-, trouble shooting en verbeterprojecten initieert en uitvoert. Zelfstandig of in een teamverband. Dit vraag een actieve, pragmatische houding en allround belangstelling in procestechnologie. Je maakt gebruik van alle kennis om je heen en in de literatuur. Het zal ook regelmatig noodzakelijk zijn om ter plekke de potentiele klanten te bezoeken, testen uit te voeren en advies te geven. Jouw kennis borg en deel je intern om zo een kennisbank op te bouwen, verder te ontwikkelen en te onderhouden.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving.


Vacature: CNC draaier(s)

JONGIA zoekt CNC draaiers voor de bewerkingsafdeling, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring.

Functie: Draaien, frezen, boren en het vervaardigen van halffabricaten uit verschillende soorten metalen doen we op zowel conventionele als CNC gestuurde bewerkingscentra zoals EMCO, ESTICINO en DAHLIH die gebruik maken van een Fanuc en Fagor besturing.

Klik hier voor de volledige functiebeschrijving.