U bent hier:
»
Producten

Roerders en mengers

Jongia levert een uitgebreid scala aan meng- en roerapparatuur. We kiezen de best mogelijke oplossingen voor het proces uit ons uitgebreide leverprogramma We leveren topflens-, wandflens- en bodem roerders, evenals dynamische en statische inline mixers en poederoplosinstallaties. Jongia is een flexibele partner waar de klant koning is. Het bedrijf heeft veel bekende cliënten. Onze mixapparatuur en -systemen staan bekend om

  • Hoge kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Milieuvriendelijk
  • Onderhoudsvrij

Overzicht van de producten van Jongia

Hieronder treft u een overzicht aan van de apparatuur van Jongia. Jongia biedt niet alleen producten en systemen van een hoge kwaliteit aan. Ook heeft het een uitstekende reparatieservice en test- en R&D-middelen.


Industriële mixers

mixers Jongia

Jongia levert een uitgebreid scala aan meng- en roerapparatuur.We leveren topflens-, wandflens- en bodem roerders, evenals dynamische en statische inline mixers en poederoplosinstallaties. De mixers van Jongia zijn geschikt voor vele toepassingen.

Meer informatie over de mixers van Jongia


Inline mixers

powder dissolving unit

We beschikken over efficiënte statische en dynamische inline mixers, die zowel statisch als dynamisch zijn. Daarnaast leveren we ook poederoplossingsinstallaties met een hygiënische uitgevoerde jetmixer. Deze installaties dragen zorg voor het oplossen van poeders in vloeistoffen met een hoge homogeniteitsgraad.

Meer informatie over de inline mixers en poederoplosapparatuur van Jongia


Roerelementen

Jongia impellers in the factory

Onze mixers kunnen worden uitgerust met verschillende soorten roerelementen, afhankelijk van de toepassing van de mixer.

Meer informatie over Jongia's roerelementen


Hefstatieven

lifting stand

We produceren en leveren verschillende soorten hefstatieven. Er zijn verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals aan de muur bevestigd, vast of verplaatsbaar, en nog veel meer.

Meer informatie over de hefstatieven van Jongia