In een veranderende markt is stilstand achteruitgang. Dus om onze groeiambities waar te maken en duurzaam een bijdrage te kunnen blijven leveren aan de wensen van onze klanten, hebben wij flink geïnvesteerd.

Onze fabriek is verdubbeld in capaciteit en ingrijpend veranderd met geavanceerde testputten én een Technology Test Center. Niets is gebleven wat het was. Verken en ontdek Het Nieuwe Jongia tijdens een inspirerende tocht door het vernieuwde pand met sprekers over CFD-analyses, EHEDG-ontwerpen, ATEX-normering en een unieke ontwikkeling op het gebied van procesoptimalisatie in samenwerking met TU Eindhoven.

De uitzonderlijke tocht van Maarten van der Weijden

Vanaf het dok van Jongia sprong Maarten van der Weijden in 2019 het water in, om vervolgens non-stop, drie dagen en nachten, 200 kilometer lang te zwemmen.

Hij neemt u deze dag mee in zijn drive om deze ontberingen voor een tweede keer te hebben willen doorstaan. Hoe hij samen met zijn team specialisten zijn prestaties ingrijpend heeft verbeterd, met als resultaat in 2019 die waanzinnige sportprestatie ten bate van zijn foundation.

Daagt u ons in 2020 uit om uw proces en uw bedrijfsresultaat te verbeteren?

Verken en ontdek dan Het Nieuwe Jongia op 13 november 2019! Meer details over de dag volgen snel. Mis het niet!