Fraud Blocker Jongia krijgt eigen grote order van LLC Russalt, de nr. 1 onder
Jongia receives own large order from LLC Russalt, the No. 1 among salt producers

Jongia krijgt eigen grote order van LLC Russalt, de nr. 1 onder de zoutproducenten

LLC “Russalt” werd opgericht in augustus 2008. Ondanks de korte tijd sinds haar oprichting is het bedrijf de grootste particuliere zoutproducent in de Russische Federatie. Als gevolg van reorganisaties is de onderneming de rechtsopvolger van de oudste zoutwinningsondernemingen, met name OJSC “Iletsk” (regio Orenburg, Sol-Iletsk), OJSC “Bassol” (regio Astrakhan, nederzetting Nizhniy Baskunchak), LLC “Usolskiy “(Usolye-Sibirskoye). De productie-eenheden van LLC “Russalt” zijn gevestigd in de oude zoutmijnbedrijven met een meer dan honderd jaar lange ontwikkelingsgeschiedenis.

De onderneming ontgint, produceert en verkoopt voedings-, industrie- en balneologische zouten. LLC “Russalt” exploiteert zoutfabrieken in Iletskiy (afzetting voor steenzout), in Baskunchakskiy en in Usolkiy (afzettingen voor gewoon zout). In korte tijd hebben zij de reputatie als een betrouwbare partner weten op te bouwen.

Russalt

Russalt is een ambitieuze zoutproducent in Rusland die voortdurend werkt aan de verbetering en modernisering van zijn productiefaciliteiten voor een efficiënte zoutwinning. In 2015 kreeg Russalt bezoek van een team ingenieurs van Salinen Salz in Ebensee, Oostenrijk, om procesverbeteringen te bespreken voor een van Russalt’s productiefaciliteiten in Siberië. Op basis van de zeer goede ervaring gaf Salinen Russalt de aanbeveling contact op te nemen met Jongia om onze agitatietechnologie te bespreken.

Jongia receives own large order from LLC Russalt, the No. 1 among salt producers

Begin 2015 heeft Jongia haar bijzonder innovatieve roerwerken geleverd aan Salinen Salz in Ebensee. Deze werden daar geïnstalleerd en omgeruild tegen de roerwerken van een bekende concurrent om het proces te verbeteren. De Jongia-roerwerken hebben uitstekende resultaten opgeleverd, zoals een verkorting van de vorige batchtijden in dezelfde reactoren met meer dan 50%. Dit heeft Salinen enorme investeringen in nieuwe apparatuur bespaard, de exploitatiekosten verlaagd en het bedrijf in staat gesteld zijn productie uit te breiden met het bestaande reactorvolume.

Voor het nieuwe greenfield-project in Novomoskovsk (regio Toela) wendde Russalt zich tot Jongia, dat zeer verheugd was Russalt met haar technologie en knowhow te ondersteunen. Voor de roerwerken werkte Jongia volgens de specifieke wensen van het engineeringteam voor het Russalt-project, waarbij de ontwerpparameters van het Salinen-project en hun procesresultaten als basis werden gebruikt.

Na diverse gesprekken en het bezoek van Johan Postma (Managing Director Jongia) en Bart Brouwer (International Sales Manager) aan het nieuwe hoofdkantoor in Orenburg in december 2015, heeft Russalt in de laatste onderhandelingen het contract aan Jongia gegund.
Jongia werd ter plaatse bijgestaan door haar Russische vertegenwoordiger en zakenpartner Peja International, gevestigd in Moskou.

Jongia is erg trots op deze grote order en zal de roerwerken in augustus 2016 leveren.

Contacteer ons gespecialiseerde team voor al uw vragen

BiogasPlus Jongia Mixing Technology

VVTI Biogas Tilburg

VTTI Biogas Tilburg ontwikkelt een nieuwe bio-energie faciliteit, gericht op de verwerking van organisch afval. De fabriek zal naar verwachting jaarlijks ongeveer 23 miljoen kubieke meter biogas produceren. Een deel hiervan zal worden omgezet in groen gas voor het Nederlandse

Lees Verder »
Samenwerking GMB - Jongia

Trots op onze samenwerking met GMB!

GMB Services uit Opheusden en Jongia Mixing Technology hebben hun samenwerking officieel gemaakt door het tekenen van een samenwerkingsovereenkomst. De ceremoniële ondertekening vond plaats op het kantoor van Jongia in Leeuwarden, waar Johan Postma van Jongia NV. en Frits van

Lees Verder »
Scroll naar boven

Download
Paint & Coatings Industry Leaflet

We will send the PDF to your email address.

paint & coatings
Paint & Coatings Leaflet

Please visit our Privacy Policy to understand how we manage your data.

Download
Juice Industry Leaflet

We will send the PDF to your email address.

juice industry
Juice Industry Leaflet

Please visit our Privacy Policy to understand how we manage your data.