Aftersales

Flexibel en multifunctioneel

Procesinstallaties zijn vaak continu in bedrijf en worden gebruikt om een grotere verscheidenheid aan producten te produceren. Daarom moeten nieuwe roerwerken multifunctioneel zijn en voldoen aan steeds hogere eisen. Garantievoorwaarden worden ook steeds strenger. Hoe voldoet Jongia aan die steeds veranderende eisen? Jongia biedt het soort hoogwaardige service waar klanten om vragen met betrekking tot Total Cost of Ownership en TPM-strategieën. Service en onderhoud zijn een geïntegreerd onderdeel van onze roer- en mengconcepten. We hebben ervaren en gekwalificeerde servicemonteurs beschikbaar en garanderen snelle reactietijden.

Servicecontracten

Onze servicecontracten zijn op maat gemaakt om te voldoen aan de vereisten voor preventief onderhoud van uw roerwerken. Onze deskundige ingenieurs analyseren uw specifieke behoeften en bieden u een onderhoudsplan en trainingsservices om uw personeel te instrueren over onderhoud en hoe u maximale effectiviteit uit uw roerwerken kunt halen.

Aftersales van Jongia - Onderhoud van uw mixers, meng- en roerapparatuur

Onderhoud

Een roerwerk is het hart van uw installatie en moet te allen tijde probleemloos functioneren. Onze specialisten voeren het voorgeschreven onderhoud uit en zorgen voor een veilige en duurzame operatie die u continuïteit van de productie biedt.

Reserve onderdelen worden in-house gemaakt

Reserve onderdelen & Reparaties

Reserveonderdelen die intern door onze ervaren operators worden gemaakt of van gerenommeerde subleveranciers, zijn vaak uit voorraad leverbaar of met de kortst mogelijke levertijden. Onze toegewijde verkoopingenieurs voor reserveonderdelen staan klaar om u te helpen.

Als onderdeel van de aftersales staan onze experts 24 uur per dag/7dagen per week wereldwijd voor u klaar.

Installatie & Inbedrijfstelling

Onze experts ondersteunen u wereldwijd tijdens installatie en inbedrijfstelling van uw productieapparatuur. Onze ondersteuning zorgt voor de juiste installatie en werking van onze apparatuur en garandeert optimale procesresultaten en duurzaamheid.

Download hier het VCA certificaat van Jongia. 

Service 24/7

Ons wereldwijde servicenetwerk is, in samenwerking met de HEINKEL Drying and Separation Group, 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor u beschikbaar. Onze technici helpen u problemen snel en efficiënt op te lossen, zodat uw productie snel weer operationeel kan zijn.

Testapparatuur huren

We bieden een programma voor verhuurapparatuur waarmee procesingenieurs een proces kunnen optimaliseren voordat ze een grote aankoop doen. Onze procesingenieurs zijn beschikbaar om u tijdens het testen te ondersteunen met hun deskundig advies.

Procesoptimalisatie

Na de inbedrijfstelling ondersteunen we u bij de optimalisatie van uw proces en zorgen we ervoor dat onze apparatuur naar tevredenheid functioneert. Uitgebreide tests bieden informatie over de functionaliteit en efficiëntie van de roerwerken in uw productieproces.

Wij assisteren u vanaf aanvraag tot en met de installatie & inbedrijfstelling en staan 24/7 voor u klaar met ons serviceteam