Ook deze week laten we u kennis maken met een van de professionals die schuilt achter de bedrijfsnaam Jongia Mixing Technology. We stellen graag Bart Brouwer aan u voor. Hij vervult binnen Jongia Mixing Technology de functie van Area Sales Manager en is verantwoordelijk voor de internationale regio’s, grotendeels Europa. 

Passende persoonlijkheid 

Als Area Sales Manager is Bart van vele markten thuis. Met zijn passie voor roerwerken weet hij zijn enthousiasme van nature over te brengen op de (potentiële) klant. Bart is zeer tevreden met zijn functie binnen het bedrijf: “Jongia Mixing Technology heeft de potentie om een grote nationale en internationale speler te worden wanneer het bedrijf blijft innoveren. Inbound handelen en af en toe omdenken maken het een fantastisch bedrijf”. Bart staat positief in het (werkende) leven: “ik ben bijna altijd enthousiast, vrolijk, gedreven, denk out of the box, ben een omdenker, een uitdager, volhardend, denk ik oplossingen (niet in problemen) en ben zeer klantgericht”. Deze opsomming maakt Bart van grote toegevoegde waarde voor Jongia Mixing Technology. 

Volop ambities 

Johan Postma heeft Bart in 2014 gevraagd om eens na te denken over een functie binnen Jongia Mixing Technology. Met zijn komst heeft het bedrijf ook bijna 20 jaar ervaring en kennis op het gebied van roertechnologie, Biogas en afvalwater binnengehaald. Ondanks zijn ervaring blijft Bart graag groeien: “ik wil zelf nog succesvoller worden, records verbreken en binnen Jongia Mixing Technology mijn ideeën implementeren en groei realiseren”. Daarnaast denkt hij ook mee vanuit de klant: “ik vind het belangrijk van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Door betere oplossingen te bieden dan de concurrenten, til ik ook Jongia Mixing Technology naar een hoger niveau. Mocht ik ooit vertrekken naar een andere werkgever, hoop ik veel nieuwe ideeën te hebben ingebracht en voor veranderingen te hebben gezorgd”. 

Echt buitenmens 

In zijn vrije tijd is Bart graag buiten in de weer: “ik houd enorm van varen, vissen en wandelen. Als ik dat ergens kan combineren met een terrasje, kan mijn dag helemaal niet meer stuk! ’s Nachts mag je ook echt wel wakker maken om te gaan roofvissen. Serveer er dan ook een reibekuchen bij. Graag”. 

Wilt u meer weten over Jongia Mixing Technology en kennismaken met Bart en/of zijn collega’s? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)58 21 39 715 of info@jongia.com