Achter de bedrijfsnaam Jongia Mixing Technology schuilt een groot aantal professionals die zich dagelijks met passie voor het vak inzet voor klant en collega. Een aantal weken geleden lieten we u kennismaken met onze Application Engineer, Jaap Grijpma. Deze week willen we graag Kevin van Geffen aan u voorstellen. Hij is sinds 2013 Area Sales Manager bij Jongia Mixing Technology. 

Een brede functie vanuit menselijk contact 

Kevin maakt deel uit van de Sales afdeling van Jongia Mixing Technology en is zeer tevreden over de diversiteit en verantwoordelijkheid binnen zijn functie: “Ik ben verantwoordelijk voor het gebied Nederland en België. Onze klanten bestaan uit eindgebruikers, waaronder grote zuivelbedrijven, maar ook bedrijven in de chemische industrie en veelzijdige voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast leveren wij roerwerken aan tankbouwers of bedrijven die een gehele procesinstallatie leveren waar het roerwerk dan een onderdeel van uitmaakt. Het menselijk aspect fascineert me enorm: de verschillende karakters, in- en extern, met hun eigen belangen, verwachtingen en doelstellingen. Mijn voornaamste doel is om dat te signaleren om vervolgens de verschillende partijen op het juiste moment met elkaar in contact brengen. De klantbehoefte moeten we duidelijk krijgen om de verwachtingen van de klant correct in te vullen. Dit is complex, maar gaat me goed af! Ik ben namelijk een mensenmens en dit sterkt mij in mijn werkzaamheden, maar ook in de dagelijkse gang van zaken”. 

Diversiteit als achtergrond 

De diversiteit, binnen Jongia Mixing Technology, spreekt Kevin enorm aan: “roerwerktechnologie is een specialisme, een combinatie van technisch vakmanschap met wetenschappelijke procestechnologie. Wij verkopen dan ook een procesoplossing die resulteert in een specifiek roerwerk voor de klant binnen uiteenlopende markten”. Als Area Sales Manager zit Kevin nooit stil. Ondanks zijn jonge leeftijd, 34 jaar, durft hij zijn mening te geven en zijn expertise te delen: “ik heb een hele brede achtergrond qua opleiding. Vanuit de Elektrotechniek ben ik doorgegroeid en volgde ik de opleiding Technische Bedrijfskunde. Hier heb ik me meerdere facetten eigen gemaakt: sales, marketing, interne bedrijfsprocessen, verandermanagement, inkoop, maar ook statistiek en alle technische vakken. Daarnaast ben ik zeer nieuwsgierig aangelegd en ben ik 24/7 bereikbaar om mee te denken met de klant of over interne vraagstukken. Behalve met carnaval! Als echte Brabander ben ik vier dagen per jaar niet bereikbaar, maar vier ik feest”. 

Geen vreemde eend in de bijt 

“Ik voel me helemaal thuis tussen de Friezen bij Jongia Mixing Technology. De klik is met iedereen aanwezig en we hebben vele overeenkomsten in mentaliteit en normen en waarden. Daar heb ik me in het begin wel enigszins zorgen over gemaakt, maar het voelt hier als thuiskomen”, aldus Kevin over de sfeer bij Jongia Mixing Technology. In zijn vrije tijd is Kevin ook altijd in de weer: “ik ben een druk baasje. Ik hou van sporten: veldvoetbal, zaalvoetbal, wielrennen (wel graag met mooi weer en weinig wind), maar ik vind het ook heerlijk om ernaar te kijken. Ik ben getrouwd met Astrid en we hebben samen twee prachtige kinderen. s Nachts kun je me wakker maken voor lekker eten en een goed glas speciaal bier, ik blijf tenslotte een écht Brabantse Bourgondiër”. 

Wilt u meer weten over Jongia Mixing Technology en kennismaken met Kevin en/of zijn collega’s? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)58 21 39 715 of info@jongia.com