[English Version]

De beslissing om een bepaald merk mengapparatuur aan te schaffen is vaak gebaseerd op de prijs en de eisen van het productieproces als onderdeel van een investeringsuitgavenstraject (capital expenditure trajectory – CAPEX). Meestal wordt er te weinig aandacht besteed aan de zogenaamde operationele uitgaven (OPEX) die 5 keer zo hoog kunnen zijn als de CAPEX. Jongia benadert en engineert mixer-projecten zodanig om voor zijn klanten de laagst mogelijke TCO met het best mogelijke procesresultaat te behalen.

Aanbeveling van Salinen

De testimonial van Salinen, de in Oostenrijk gevestigde zoutproducent, waar Jongia in nauwe samenwerking met Titan Projects heeft bijgedragen aan het verminderen van investeringen, energieverbruik, onderhoud en de productie-efficiëntie veel hoger heeft gemaakt.
Dit heeft geresulteerd in een CAPEX-reductie van € 1.800.000, = en een OPEX-reductie van € 230.000, = jaarlijks.
Klik hier om het hele verhaal te lezen.

De resultaten van Jongia bij Salinen wekten de interesse van de grootste zoutproducent van Rusland, Russalt. In directe concurrerentie met ’s werelds toonaangevende mixerfabrikant kreeg Jongia het project. Hoewel de CAPEX iets hoger was, was Russalt ervan overtuigd dat Jongia hen een aanzienlijk lagere OPEX en dus een veel hogere operationele winst zou bieden.

Geïnteresseerd in onze expertise en de toegevoegde waarde die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.