JOIN THE JONGIA TEAM

Carrière

De werkomgeving bij Jongia wordt gekenmerkt door toewijding, goede gemeenschap en een open samenwerking. We creëren de best mogelijke roer- en mengoplossingen voor onze klanten, waarin innovatie, hoge kwaliteit en open communicatie wordt gereflecteerd.

Huidige vacatures

Vacature: Service monteur

Vanwege verdere groei van ons team in Leeuwarden komen wij graag in contact met een man of vrouw voor de functie Service monteur.

Als Service monteur  ben je actief in de gehele wereld waar Jongia haar producten levert. Je monteert en je pleegt onderhoud aan de Jongia apparatuur op locatie. Omdat de klanten van Jongia hoge eisen stellen aan functionaliteit en betrouwbaarheid, is het van wezenlijk belang dat je als servicemonteur een “ambassadeur voor de firma” bent. In deze functie werk je zowel zelfstandig als in teamverband op veel locaties. Vanwege de mate van zelfstandigheid, is het van belang dat je een sterke persoonlijkheid hebt en stevig in je schoenen staat. Improviseren op locatie, in binnen en buitenland met uiteraard inachtneming van het feit dat “Veilig werken” voorop staat, zorgt voor een serieuze rol in de functie. Hierbij hoort natuurlijk ook de bereidheid om te reizen, maar dan kom je ook nog eens ergens!

Ben je geïnteresseerd in de functie of ken je iemand die past in het plaatje? Neem dan contact met ons op: info@jongia.com / +31 (0)58 21 39 715

Vacature: QA/QC/Documentalist

Vanwege verdere groei van ons team in Leeuwarden komen wij graag in contact met een man of vrouw voor de functie QA/QC/Documentalist.

Als QA/QC/Documentalist  ben je verantwoordelijk voor het kwaliteitsmanagement en bijbehorende documentenstroom van onze organisatie, evenals het optimaliseren van de datastroom binnen Jongia. Vanwege een veelzijdige samenwerking met de gehele organisatie beschik je over goede contactuele vaardigheden. Je hebt een technische HBO opleiding en of denk-werkniveau. Ervaring in de maakindustrie met name op het gebied van kwaliteitseisen en controle op normen, aangevuld met nauwkeurigheid en een kritische kijk op je vakgebied maken je bijzonder geschikt voor deze functie. Vul je dit aan met persoonlijke ambitie, gedrevenheid, accuratesse en een inspirerende persoonlijkheid, dan willen wij heel graag met jou in contact treden.

Ben je geïnteresseerd in de functie of ken je iemand die past in het plaatje? Neem dan contact met ons op: info@jongia.com / +31 (0)58 21 39 715

(Geen acquisitie gewenst)

Vacature: CNC draaier(s)

JONGIA zoekt CNC draaiers voor de bewerkingsafdeling, bij voorkeur met enkele jaren werkervaring.

Functie
Draaien, frezen, boren en het vervaardigen van halffabricaten uit verschillende soorten metalen doen we op zowel conventionele als CNC gestuurde bewerkingscentra zoals EMCO, ESTICINO en DAHLIH die gebruik maken van een Fanuc en Fagor besturing.

Profiel
Wij vragen mensen die:

  • Tekeningen kunnen lezen en zelfstandig vanaf de tekening kan programmeren
  • Kunnen meten met schuifmaat, micrometer en kalibers
  • Kennis hebben van besturingssystemen, kennis van Fanuc en Fagor is een pre
  • Machines kunnen ombouwen
  • Niveau 2 – 3 hebben of door ervaring heeft verkregen
  • Bij voorkeur woonachtig zijn in Leeuwarden of nabije omgeving

 

Wij bieden een uitdagende job in een internationaal operend bedrijf met prima arbeidsvoorwaarden.
Wil jij graag deel uit te maken van ons team en wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact met ons op.

Interesse?
Voor vragen kan je contact opnemen met Erik Bergsma, productiemanager
tel. 058-2139715

Wil je solliciteren?
Stuur dan een sollicitatiebrief voorzien van jouw CV naar info@jongia.com.

(Geen acquisitie gewenst)