Bio-economie & Milieutechnologie

Tanks met kleine, medium of grote capaciteit die in de hernieuwbare energie-industrie worden gebruikt, zoals voor vergisters, vereisen op maat gemaakte roerwerken om te mengen, de inhoud homogeen te houden, zwevende lagen/schuim te voorkomen en het neerslaan van vaste stoffen te minimaliseren. Jongia biedt klanten in de biogas-, afvalwater- en hernieuwbare-energiesector de beste mengoplossingen: maximale prestaties bij een minimale TCO (Total Cost of Ownership).

Top-entry roerwerken voor vergisterprocessen zijn uitgerust met een uniek restroerder-concept dat de afzetting van vaste stoffen tot een absoluut minimum beperkt en meer biogas genereert in vergelijking met de oplossing van andere leveranciers.

Voor side-entry roerwerken zijn we erin geslaagd om een robuuste en betrouwbare drievoudige afdichting te ontwerpen om productverlies en vervuiling van de omgeving te voorkomen.

Bovendien bieden onze ervaren procesingenieurs expertise in rapporten en kenmerken van productmonsters (bijvoorbeeld slib / digestaat), of verstrekken ze CFD-analyses door een onafhankelijk adviesbureau.

Ook bieden wij procesgaranties, die door uzelf of via een onafhankelijk adviesbureau dat u kiest, kunnen worden gevalideerd!

Toepassingen

Biogas

Biodiesel

Bio-ethanol

Afvalwaterbehandeling

Gegoten vezels

Biopolymeren

Daag ons uit om uw proces te verbeteren