Petrochemie

De petrochemische industrie begint vaak met de opslag van ruwe olie, wachtend om geraffineerd en verwerkt te worden. Met de opslag van ruwe olie hebben klanten te maken met BS&W (Basic Sediment & Water), warmteoverdracht en homogenisatieaspecten. De ingenieurs van Jongia hebben side-entry roerwerken voor deze toepassingen ontwikkeld op basis van CFD-analyse en know-how, wat resulteert in de meest effectieve en efficiënte stroming in de tank.

De ingenieurs van Jongia kunnen de mengtijd en tankcycli berekenen voor additieven op stookolie, kerosine en diesels. Gezien de huidige wereldwijde energietransitie wordt het mengen van bio-based additieven in brandstoffen steeds belangrijker voor zowel de industrie als de eindgebruikers.

Verder stroomafwaarts waar deze producten worden geraffineerd en verwerkt tot petrochemicaliën, heeft Jongia veel referentieprojecten in monomeren en polymeren. Van laag viskeuze premix slurries tot hoog viskeuze polymeren in hogedrukreactoren, Jongia ontwerpt het meest effectieve mengelement voor de beste prestaties. Het ankertype mengelement met lage snelheid wordt samen met een contraroterend roerwerk toegepast om de maximale output te behalen. Onze ingenieurs hebben een effectief in-line roerproces ontworpen voor Butyl-rubber processtromen met een deeltjesgrootte in de orde van microns.

De empirische know-how en theoretische kennis van Jongia resulteert in de maximale prestaties en output van uw proces, gebaseerd op het feit dat we ook een kruisverwijzing maken naar verschillende technologieën in andere industriële processen.

Toepassingen

Ruwe olie

Bitumen

Stookolie

Plastic

Daag ons uit om uw proces te verbeteren

Andere Chemische Industrieën

CHEMIE